میوه انبه در بارداری:
خوردن انبه رسیده در بارداری مزایای خاص خود را دارد. به شرطی که میزان انبه ای که می خورید به درستی کنترل شود. انبه سرشار از ویتامین های A ، B6 و C است. میوه انبه مواد مغذی ضروری مورد نیاز یک زن را در دوران بارداری تأمین می کند. انبه همچنین غنی از اسید فولیک، پتاسیم و آهن است.
اعتقاد بر این است که خوردن انبه در دوران بارداری می تواند گرما را در بدن افزایش دهد، به این حالت “ترموژنز” گفته می شود. البته این گفته ممکن است درست نباشد. غذاهای پرادویه، زنجبیل، فلفل دلمه ای و محصولات گیاهی قوی برای هضم و فرآوری به انرژی نیاز دارند و مسئول افزایش گرمای بدن هستند. با این حال، هیچ دلیلی وجود ندارد که خوردن انبه باعث افزایش گرما یا آسیب رساندن به کودک شود.
انبه منبع خوبی از انرژی و آنتی اکسیدان است که در طول دوره بارداری ضروری است. با این حال، هنگام خرید انبه، آنهایی که به وسیله مواد شیمیایی رسیده اند را انتخاب نکنید.