تشخیص هندوانه شیرین

روش تشخیص هندوانه خوب و شیرین در حقیقت همان تشخیص هندوانه رسیده است. هندوانه اگر کامل رسیده باشد و شرایط رشدی مناسب داشته باشد معمولا قرمز، شیرین و خوشمزه است.
پس برای خرید هندوانه شیرین باید هندوانه رسیده را انتخاب کنید.
اگرچه مشکل است که فقط با بررسی خارجی بفهمیم داخل هندوانه رسیده است یا نه، اما در اینجا چند ترفند مختلف برای انتخاب و تشخیص هندوانه ی قرمز شیرین رسیده به شما معرفی می‌کنیم.


										هندوانه شیرین پیکا

مراحل تشخیص و انتخاب هندوانه شیرین

۱. داشتن شکل یکنواخت و متقارن
۲. باید محکم باشد، دارای لهیدگی، بریدگی و تورفتگی نباشد
۳. برآمدگی های نامتوازن نداشته باشد
۴. نسبت به اندازه اش سنگین باشد. در مقایسه با هندوانه های هم اندازه سنگین تر را انتخاب کنید.
۵. قسمت زیر هندوانه به علت تماس با زمین و و دریاف نکردن نور، زرد رنگ است. این قسمت باید زرد مایل به کرمی باشد. هرچه تیره تر بهتر. اگر رنگ سفیذ یا متمایل به سفید باشد؛ هندوانه نرسیده و زود برداشت شده.
۶. رنگ هندوانه ی گرد راه راه، باید سبز تیره و مات باشد. هندوانه نرسیده معمولا براق است.
۷. ضربه زدن روشی است که تقریبا همه موقع خرید هندوانه امتحان می کنند. شنیدن صدای پر و کامل نشان هندوانه رسیده است.

تشخیص هندوانه قاچ شده ی شیرین

۱. گوشت قرمز یکدست
۲. دانه ها قهوه ای تیره یا سیاه
۳. از انتخاب قاچ با رگه های سفید و دانه های زیاد سفید خود داری کنید
۴. از انتخاب گوشت رنگ پریده و خشک اجتناب کنید
۵. دانه ها از گوشت نباید جدا شد باشد


										انتخاب هندوانه شیرین

نگهداری هندوانه

هرگز هندوانه را در دمای زیر ۴ درجه سانتی گراد (۴۰ درجه فارنهایت) نگهداری نکنید، چون این کار می‌تواند باعث سرمازدگی و صدمه به هندوانه شود.

نگهداری هندوانه برش خورده با پوست:

هندوانه را از وسط به دو نیم تقسیم کنید و روی آن را پلاستیک یا سلفون بکشید. بهتر است از پلاستیک یا سلفون دو لایه استفاده کرده و روی هندوانه را کاملا با آن بپوشانید که طعم دیگر مواد غذایی موجود در یخچال را به خود نگیرد.
پس از پوشاندن روی هندوانه با پلاستیک، آن را در یخچال قرار دهید. با این روش می‌توانید هندوانه را تا یک هفته در یخچال نگهداری کنید.

نگهداری هندوانه بریده شده بدون پوست:

پوست هندوانه را جدا کرده و سپس آن را به صورت مکعبی برش بزنید.
برش‌های هندوانه را در ظرف درب داری که هوا به داخل آن نفوذ نکند، قرار دهید و در یخچال نگهداری کنید.
نکته: حتی در صورت نگهداری برش‌های هندوانه در ظرف درب‌دار غیر قابل نفوذ، هندوانه پس از ۳ الی ۴ روز شیرینی و تازگی خود را از دست می‌دهد یا آب هندوانه از آن خارج شده و طعم آن تغییر می‌کند، بنابراین سعی کنید هندوانه را حداکثر ظرف یک الی ۲ روز مصرف کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

Your email address will not be published. Website Field Is Optional.

CommentYour Message
NameYour Name
EmailEmail
WebsiteWebsite