Subscribe Now
Trending News

بسته بندی و انبارداری

چه زمانی مزرعه خود را آبیاری کنیم؟

در این مقاله از وبسایت پیکا با شما عزیزان، به این سوال پاسخ خواهیم داد که چگونه مزرعه خود را آبیاری کنیم؟ زمان آبیاری برای گیاهان در…

تهیه‌ی رنگ طبیعی با خشک کردن لبو

چغندر پخته یا لبو علاوه بر مصرف خوراکی در انواع غذا، سالاد و دسر، می‌تواند به عنوان یک رنگ دهنده‌ی طبیعی در قفسه‌ی ادویه‌جات قرار بگیرد و در طول سال برای رنگ دهی به غذا و دسر‌ها اضافه کنید. فقط کافی است لبو را خشک کنید.

تمامی حقوق این وبسایت برای پیکا محفوظ است.