Subscribe Now
Trending News

ماسک های گیاهی

تهیه‌ی رنگ طبیعی با خشک کردن لبو

چغندر پخته یا لبو علاوه بر مصرف خوراکی در انواع غذا، سالاد و دسر، می‌تواند به عنوان یک رنگ دهنده‌ی طبیعی در قفسه‌ی ادویه‌جات قرار بگیرد و در طول سال برای رنگ دهی به غذا و دسر‌ها اضافه کنید. فقط کافی است لبو را خشک کنید.

بهترین میوه برای مغز چیست؟

در این مقاله با شما دوستان همیشگی به بررسی موضوع بهترین میوه برای مغز می‌پردازیم. همچنین میوه‌‌های تقویت کننده مغز، آبمیوه برای تقویت مغز ونکاتی برای تقویت مغز را به شما خواهیم گفت تا بتوانید از آن استفاده کنید

نگهداری خیار در سردخانه

نگهداری خیار در سردخانه در این مقاله همراه با شما دوستان همیشگی نگهداری خیار در سردخانه را بررسی می‌کنیم. بسیاری از میوه‌ها را قبل از رسیدن به…

تمامی حقوق این وبسایت برای پیکا محفوظ است.