پوست کندن گوجه فرنگی


										روش‌های پوست کندن گوجه فرنگی

پوست کندن گوجه فرنگی موضوعی است که در این مطلب همراه با شما مخاطبان همیشگی به آن می‌پردازیم.

گوجه فرنگی میوه‌ای است که هم به صورت خام و هم به صورت پخته خورده می‌شود. سرشار از پروتئین، انواع ویتامین و مواد معدنی است.

گوجه فرنگی در تهیه‌ی انواع غذا، سس‌ها، سالاد و انواع رب‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

گوجه‌فرنگی بسیارکم کالری است و در رژیم‌های غذایی مورد استفاده قرار می‌گیرد. 95 % گوجه از آب تشکیل شده و قند موجود در آن قندهای ساده گلوکز و فروکتوز است. مواد معدنی گوجه فرنگی شامل پتاسیم، فسفر و کلر است.

خواص گوجه فرنگی برای بدن

  • مقابله با اثرات ناشی از دخانیت
  • سلامتی قلب
  • بهبود بینایی
  • کمک به بهبود افسردگی
  • سلامت پوست و مو
  • کمک برای بهبود دیابت
  • تضمین سلامت گوارش
  • کاهش فشار خون بالا
  • جلوگیری از سنگ کیسه صفرا
  • افزایش سیستم ایمنی بدن
  • مقابله با رادیکال های آزاد بدن

عوارض جانبی گوجه

  • ریفلاکس اسیدیته
  • دل درد
  • عفونت و آلژی
  • اسهال
  • سندرم روده تحریک پذیر

مضرات  پوست گوجه فرنگی

به طور کلی می‌توان گفت که خوردن پوست گوجه هیچ عوارضی ندارد و حتی ممکن است عوارضی در صورت خوردن آن به وجود آید.

پوست گوجه بسیار دیر هضم است و ممکن است مشکلات گوارشی برای شما به وجود آورد.
به هیچ عنوان پوست گوجه کبابی را نخورید چرا که سرطان زاست و اثرات مخربی برای سلامتی شما خواهد داشت.
برای هضم بهتر کوجه بهتر است به آن ادویه های هاضم مانند زیره و آویشن اضافه کنید.

روش پوست کندن گوجه فرنگی

امروزه برای تهیه بعضی از غذاها در آشپزی توصیه می‌شود که پوست گوجه گرفته شود، همچنین پوست گوجه دیر هضم است و برای برخی افراد مشکلات گوارشی ایجاد می‌کند. برای گرفتن پوست گوجه روش‌های متفاوتی وجود دارد که در ادامه به آن می‌پردازیم.

پوست کندن گوجه فرنگی با آب جوش


										روش پوست گرفتن گوجه فرنگی با آب جوش
یکی از راحت ترین روش‌ها برای کندن پوست گوجه، پوست کندن آن با آب جوش است.

در این روش ابتدا آن را شستشو می‌دهیم سپس برشی شبیه بعلاوه در انتهای آن با چاقو می‌زنیم. قابلمه‌ای را پر آب می‌کنیم و روی گاز قرار می‌دهیم تا آب آن جوش بیاید.

پس از جوش آمدن آب گوجه‌ها را 1 دقیقه در آب جوش می‌ریزم و سریع آن را در می‌آوریم و در یک ظرف متشکل از آب و یخ می‌اندازیم. به خاطر شوکی که به گوجه فرنگی وارد می‌شود در این مرحله پوست آن به راحتی با دست کنده می‏‌شود.

پوست کندن گوجه فرنگی با مایکروفر

از روش های راحت پوست کندن گوجه می‌توان به پوست کندن گوجه  با مایکروفر اشاره کرد.

برای این روش گوجه‌ها را کاملا بشویید و در انتهای آن مانند روش قبل به علاوه ایجاد کنید. سپس آن‌ها را در ظرف مخصوص ماکروفر قرار دهید و به مدت 30 ثانیه در ماکروفر بگذارید.

پس از اینکه گوجه را از ماکروفر خارج کردید می‌توانید به راحتی پوست آن را با دست بکنید؛ اگر پوست راحت جدا نشد 30 ثانیه دیگر آن را در ماکروفر  قرار دهید.

پوست کندن گوجه فرنگی با شعله گاز

از دیگر طریقه پوست کندن گوجه  به پوست کندن آن روی گاز است. این روش نسبت به دو روش قبلی برای تعداد زیاد مناسب نیست چرا که بسیار زمان بر است.

در این روش پس از شستشوی گوجه فرنگی‌ها در انتها آن‌ها چنگال بزنید و روی شعله گاز بچرخانید، جوری که همه جای آن به طور یکنواخت حرارت ببیند. این کار را به مدت 1 دقیقه ادامه دهید، در این مرحله پوست کوجه ترک می‌خورد و پس از سرد شدن آن به راحتی جدا می‌شود.


										پوست کندن گوجه فرنگی با شعله گاز

دیدگاهتان را بنویسید

Your email address will not be published. Website Field Is Optional.

CommentYour Message
NameYour Name
EmailEmail
WebsiteWebsite