رنگ طبیعی لبو

روش خشک کردن لبو

با خشک کردن لبو می‌توانید یک رنگ طبیعی برای غذا و دسر بدست بیاورید.
ابتدا پوست لبو را بگیرید و به صورت حلقه های خیلی نازک برش بزنید. یا با رنده‌ی چیپس، خیلی نازک رنده کنید. برش‌های لبو را در توری یا هر ظرفی که هوا جریان داشته باشد؛ در یک سطح صاف و با فاصله از هم قرار دهید.
برای خشک شدن سریع، می‌توانید سینی را روی بخاری شوفاژ قرار دهید.
بعد از خشک شدن کامل لبو، با غذاساز لبو‌ها را آسیاب کنید. در یک شیشه‌ی در بسته نگهداری کنید.

شیوه‌ی استفاده

از پودر لبو خشک، مثل زعفران برای رنگ غذا می‌توانید استفاده کنید. مقداری از پودر را با کمی آب جوش دم کنید. سپس رنگ را در دسر، فرنی، برنج، شیرینی و … بریزید.

ارزش غذایی لبو چیست؟

لبو سرشار از فیبر، ویتامین ث، پتاسیم، منگنز، فولات و سایر مواد مغذی است. لبو دارای ویتامین B3، اسید پانتوتنیک ویتامین، پیریدوکسین، و کاروتنوئید است. یک فنجان لبو حاوی ۵۸ کیلو کالری انرژی، ۱۳ گرم کربوهیدرات و ۲ گرم پروتئین است. مصرف لبو باعث تقویت سیستم ایمنی می‌شود. این گیاه می‌تواند از بروز التهاب جلوگیری کرده و فشار خون را پایین بیاورد. لبو نسبت به چغندر فولات کمتری دارد زیرا این ماده نسبت به حرارت حساس است.


										رنگ طبیعی لبو

خواص لبو:

لبو تصفیه کننده‌ی خون غلیظ و آرامش بخش است. البته مصرف زیاد لبو خصوصا برای افراد سرد مزاج توصیه نمی‌شود. افرادی که به سنگ کلیه و مثانه مبتلا هستند؛ در مصرف لبو را به حداقل برسانند.
مصرف خیلی زیاد لبو باعث دیابت خون می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

Your email address will not be published. Website Field Is Optional.

CommentYour Message
NameYour Name
EmailEmail
WebsiteWebsite