خواص به

روش خشک کردن به و تهیه‌ی دمنوش خوشمزه

امروز با یک پیشنهاد ویژه اومدیم. مطمئن هستم با انجامش پشیمون نمیشید. روش خشک کردن به و تهیه‌ی دمنوش آن. با ما همراه باشید.

خواص میوه‌ی به

به میوه‌ای اعجاب انگیز و پر خاصیت است. احادیثی از معصومین علیهم السلام هم اشاره به خواص این میوه دارند و به خوردن میوه‌ی به سفارش کردن. به صورت خلاصه و مختصر به تعدادی از خواص این میوه سفارش می کنیم.


										دمنوش به

  • اثرات مثبت بر فکر و ذهن
  • احیای روحیه خوشحال بودن
  • از بین برنده افسردگی ناشی از انواع سردردها
  • تقویت کننده قلب، کبد و معده
  • مفید برای زخم معده
  • تحریک کننده اشتها
  • نرم کننده سینه
  • ادرارآور و کمک به هضم غذا
  • جلوگیری از التهاب پلک و استراحت چشمان خسته؛ به این طریق که چند قاچ « به» تازه را روی محل درد قرار دهید.
  • از بین برنده بوی بد دهان
  • مفید برای کاهش وزن، به دلیل دارا بودن مقدار زیادی فیبر. اگر شما قصد افزایش وزن دارید، میوه « به» را مصرف نکنید.
  • ضد سرطان به علت آنکه این میوه دارای آنتی اکسیدان می باشد.
  • کمک به پایین آوردن کلسترول خون
  • کمک به پایین آوردن فشار خون، به خاطر دارا بودن پتاسیم
  • کاهش خطرات بیماری‌های قلبی، به خاطر دارا بودن ویتامین ث
  • تحقیقات نشان داده است که میوه « به» ممکن است خاصیت ضد ویروسی نیز داشته باشند.

روش خشک کردن و تهیه‌ی دمنوش به

با خشک کردن میوه‌ی به می توانید یک دمنوش با طعمی مطبوع، آرامش بخش و معطر تهیه کنید.

ابتدا میوه را خوب بشویید تا پرز های روی میوه کاملا از بین برود.
سپس میوه را قاچ بزنید، هسته را جدا کنید و در اندازه‌ی درشت رنده کنید.
در سینی یا سبد پهن کنید تا هوا بخوره. می توانید روی بخاری یا پکیج قرار دهید تا زودتر خشک شود. معمولا دو تا سه روز طول می کشد.
روزی چند بار به را زیر و رو کنید تا از فاسد شدن آن جلوگیری شود. میتوانید محلول آب و زعفران روی به بریزید تا دمنوش شما خوشمزه تر شود.

فوت کوزه گری

اگر بخواهید عطر و طعم به خشک شده دو برابر شود؛ بعد از خشک شدن آن‌ها را روی شعله‌ی کم تفت دهید.
به‌های خشک شده را پس از هوا دهی و اطمینان از خشک شدن کامل در شیشه نگهداری کنید. این دمنوش دلپذیر در شب‌های طولانی پاییز و زمستان بسیار گرما‌بخش و آرامش‌بخش است.


										طرز تهیه دمنوش به

به دانه

هسته‌های به را جدا کنید و در یک شیشه نگهداری کنید.
دانه آن نیز اثر شفابخشی برای التهاب‌های دستگاه گوارش و مخاط‌ها، سرفه‌های خشک، سینه درد، تب و گرفتگی صدا دارد. ولی مراقب باشید از جویدن و بلعیدنبه‌دانه بپرهیزید زیرا به‌دانه، حاوی یک ماده سمی است که برای بدن مضر است.
بنابراین چند عدد به‌دانه را مدتی در دهان نگه داشته و مرتب بمکید تا لعاب آن خارج شود. سپس بیرون بریزید یا اینکه چند عدد به‌دانه را در آب داغ بخیسانید و از لعاب آن استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

Your email address will not be published. Website Field Is Optional.

CommentYour Message
NameYour Name
EmailEmail
WebsiteWebsite