روش خشک کردن گوجه سبز

روش خشک کردن گوجه سبز

گوجه سبز را معمولا قبل از قرمز شدن از درخت می‌چینند. بخاطر مزه‌ی ترش، این میوه‌ی محبوب را با نمک می‌خورند. دراواخر فصل بهار که گوجه سبز وارد بازار می شود تا اوایل تابستن با تهیه‌ی این میوه می‌توانید گوجه سبز را خشک کنید. و یک آلوچه‌ی خوشمزه‌ی خانگی درست کنید.

شما به راحتی و با کم‌ترین امکانات، با خشک کردن گوجه سبز می‌توانید آلوچه‌ی بهداشتی و خوشمزه در خانه درست کنید.
برای خشک کردن گوجه سبز و تهیه‌ی آلوچه‌ی خانگی ابتدا گوجه ها را خوب بشویید.
با چنگال چند قسمت میوه را سوراخ کنید.

مقداری آب‌نمک را بجوشانید. سپس گوجه سبز‌ها را درون قابله بریزید تا بجوشد. حدود 5 تا 10 دقیقه جوشیدن کافیست. گوجه سبز‌ها نباید خیلی نرم شوند.
سپس گوجه سبز‌ها را آبکش کنید.
کف سینی کاغذ قرار دهید. گوجه سبز‌ها را یکی یکی و با فاصله از هم روی سینی قرار دهید. سینی را در مقابل آفتاب یا در جایی که هوا جریان داشته باشد قرار دهید.روزی چند بار گوجه سبز‌ها را زیر و رو کنید تا خوب خشک شود.

دیدگاهتان را بنویسید

Your email address will not be published. Website Field Is Optional.

CommentYour Message
NameYour Name
EmailEmail
WebsiteWebsite