Skip To Content
Shopping Bag
0
  • No products in the cart.

Results for   ''

پیاز و خواص درمانی آن
مقاله‌ها

پیاز که یک گیاه یک یا دو ساله هست نقش مهمی بر سلامت ما انسان‌ها دارد. پیاز به عنوان یک ماده‌ی مغذی که در اکثر غذاها استفاده می‌شود می‌تواند به تنهایی بسیاری از نیاز‌های بدن ما را تامین کند. سرشار از انواع ویتامین‌ها و آنتی‌اکسیدان‌هاست و از ابتلا به انواع سرطان‌ها جلوگیری می‌کند.

خشک کردن توت فرنگی
آشپزخونه پیکا تغذیه مادر پیکایی

توت فرنگی خشک یکی از تنقلات خوشمزه و مناسب برای کودکان است. در فصل تابستان که این میوه به وفور یافت می‌شود می توانید در خانه توت فرنگی خشک درست کنید و در طول سال استفاده کنید یا در تهیه ی دسر و کیک از آن استفاده نمایید.

روش خشک کردن گوجه سبز
آشپزخونه پیکا مادر پیکایی

گوجه سبز را معمولا قبل از قرمز شدن از درخت می‌چینند. بخاطر مزه‌ی ترش، این میوه‌ی محبوب را با نمک می‌خورند. دراواخر فصل بهار که گوجه سبز وارد بازار می شود تا اوایل تابستن با تهیه‌ی این میوه می‌توانید گوجه سبز را خشک کنید و یک آلوچه‌ی خوشمزه‌ی خانگی درست کنید.

روش خشک کردن کیوی
آشپزخونه پیکا تغذیه مادر پیکایی

کیوی را به سه روش آسان می توانید در خانه خشک کنید. با استفاده از میوه خشک کن یا قرار دادن در فر و یا آسان ترین راه که استفاده از نور خورشید و هوای آزاد است. میوه خشک کیوی یا چیپس کیوی هم خاصیت دارد هم خوشمزه و خوش خوراک است. به عنوان میان وعده‌ی سالم می‌توانید استفاده کنید

روش خشک کردن نارگیل
آشپزخونه پیکا مادر پیکایی

پودر نارگیل در شیرینی پزی و تهیه‌ی بعضی از دسر‌ها کاربرد فراوانی دارد. اگر زیاد از پودر نارگیل استفاده می‌کنید پیشنهاد می‌کنیم خودتان در خانه نارگیل را خشک و پودر کنید. تهیه‌ی پودر نارگیل در خانه هم به صرفه است هم از لحاظ بهداشتی سالم و قابل اطمینان است…

گوجه‌فرنگی
مقاله‌ها

گوجه‌فرنگی و انواع آن، در صورتی که همراه با کوددهی صحیح و از طریق نشاکاری کشت شوند می‌توانند با بهترین کیفیت و بیشترین بازده تولید شوند. کوددهی بوته‌ها می‌تواند هم طریق کود جامد باشد هم از طریق محلول‌پاشی که در هر دو حالت به زیاد‌بود و کمبود عناصر غذایی باید دقت کرد.

خواص میوه خشک شده
تغذیه

میوه‌ی خشک جزء خشکبار خوشمزه‌ایست که طرفداران زیادی دارد. خصوصا برا کودکان که در سن رشد هستند و به مواد غذایی بیشتری نیاز دارند. به عنوان میان وعده‌ی مغذی و سالم می‌توانید استفاده کنید. بهتر است میوه خشک را در خانه تهیه کنید تا از سلامت آن اطمینان خاطر داشته باشید.

چگونه ذرت خشک رو بپزیم
آشپزخونه پیکا مادر پیکایی

ذرت محصول فصل تابستان است و در خوراکی‌ها به شکل‌های مختلف استفاده می‌شود. ذرت را می توان به صورت کبابی یا آب پز و کنسروی مصرف کرد. اگر می‌خواهید در شش ماه دوم سال هم از ذرت استفاده کنید، می‌توانید در خانه کنسرو تهیه کنید و در طول سال مصرف کنید.

آفت‌کش‌های زیستی
مقاله‌ها

امروزه با توجه به تاثیرات مضر استفاده از آفت‌کش‌های شیمیایی، بهترین راه استفاده از روش‌های بیولوژیکی و کم خطر هست. با استفاده از حشرات مفید، باکتری‌های خاص، قارچ‌ها، انواعی از گیاهان و … می‌توانیم آفات و جمعیت آن‌ها را کنترل کنیم.

آشپزخونه پیکا مادر پیکایی

سیر یک طعم دهند‌ه‌ی پر‌طرفدار برای انواع غذاست به روش‌های متفاوت می‌توان سیر را برای طولانی مدت نگهداری کرد. به روش‌های مختلف مثل خشک کردن می‌توان سیر را برای مدت طولانی نگهداری کرد. استفاده از پودر سیر هم مثل سیرغذاها را خوشمزه می‌کند. .

راهبری نوشته‌ها

Login

Lost your password?